Diensten

De Leapfrog Creatr 3D printer raakt steeds beter afgesteld,.. 

Kom dit toestel bekijken en overtuig jezelf van de mogelijkheden die 3D prints kunnen betekenen voor U of uw bedrijf!

 

 

U wilt graag een eigen website? Dan hebt u in de eerste plaats een ontwerp nodig.

Misschien hebt U zelf al een website ontwerp in gedachten of laat U dit liever aan ons over? Hoe dan ook, U bent meer dan welkom om met ons van gedachten te wisselen.

Ons gedreven team staat voor U klaar want het ontwerp van úw website is ónze missie.

Bij het ontwerp van uw website begeleiden we U graag meteen naar een totale Internet oplossing. Ontwerp van een webdesign is meer dan alleen een mooi ontwerp maken.

Aarzel daarom niet om vrijblijvend met ons contact op te nemen.

 


HET MERK
Mobotix is een Duitse fabrikant van IP-camera's. Sedert de oprichting in 1999 hebben ze zich volledig op dit product toegelegd. Ondertussen zijn ze een van de grootste spelers ter wereld in hun vakgebied. Alle camera's worden gefabriceerd in de eigen fabriek in Langmeil en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Dus hier geen inkoop van oosterse producten om er een eigen labeltje op te kleven en ze dan op de markt te brengen! Alle camera's worden ontwikkeld in de eigen R&D afdeling. Hierdoor kan een consistent gamma opgebouwd worden, die allen op een soortgelijke manier werken en eenzelfde gebruikservaring bieden voor zowel gebruiker als installateur.
 
 

Lees meer...


Een 3D-printer is een apparaat dat op basis van digitale "bouwtekeningen" (computerbestanden) min of meer willekeurige driedimensionale objecten kan produceren. Dit gebeurt door het object laag na laag op te bouwen. Het gehele proces heeft de naam rapid prototyping gekregen.

 

Lees meer...

Betrouwbare en veilige e-mail, gedeelde agenda's en veel meer..

Ben u op zoek naar gedeelde agenda's voor binnen uw organistatie?
Heeft u ooit door een computercrash, belangrijke mails verloren? 

Of uw goed bijgewerkte contactpersonen?

 Ben u de hoge IT-kost voor een Exchange server beu?  

Zou je graag uw mails, agenda's en contactpersonen willen raadplegen op zowel uw vaste computers, uw laptop en uw smartphone zoals de Iphone, Android of Blackberry en toch nog op al deze toestellen exact dezelfde gegevens terugvinden?

 

Lees meer...

Skype Status

Find Us on Facebook

Facebook Image